BOOKMARK    |   MAAK STARTPAGINA 
  Home
Schuim Een Schuim Twee Schuim Drie Schuim Vier Schuim Vijf Schuim Zes Schuim Zeven Schuim Acht Schuim Negen Schuim Tien
Home Info Activiteiten Media Competitie Masters Rankings Links Forum Gastenboek Contact

van links naar rechts en boven naar beneden:
The King, Billy, Gustav,
Dice, Hus en Fisch

Inimiddels, het seizoen ’11-’12, is Schuim 6 uitgegroeid tot een graag gezien gast in de cafe’s van Helden en omstreken; het jachtgebied van de dart mannen en vrouwen van het CDO. Maar hoe is deze groep bestaande uit Nick “The Teacher” Fleuren, Chris “Fish” van Dijk, Dorus “The Dice” Beeks, Bart "Billy" Leenders, Bas “Hus” Huskes, Kep “Tha King” Metsemakers en Guus “Gustav” Jacobs © gekomen tot het gezellige team dat het is.

We schrijven 2003 wanneer een groep jeugdige enthousiastelingen besluit om de dartvereniging van Verlaek te voorzien van een nieuw team: Schuim 6 en zijn kenmerkende paarse kleur zijn geboren. Met hun enthousiasme proberen Eric “Sigaar”Engels, Tommy “Tiesse” Thijssen, Chris “Fich” van Dijk, Tom “TOMmenog” Fleuren, Nick “The Teacher” Fleuren en Guus “Gustav” Jacobs klasse B van de Café Dart Organisatie (CDO) op te leuken. En hoe: het eerste jaar wordt het sterrenensemble van Schuim 6 ongeslagen kampioen. En dat smaakte naar meer….


Na een aftastend eerste jaar in klasse A was het tijd voor vernieuwing. Sigaar zag zijn maten in Schuim 4 darten en vond ons, in tegenstelling to vele andere, niet gezellig genoeg. Om deze aderlating op te vangen werd Dorus “The Dice” Beeks weggekaapt uit Schuim 7. Ditzelfde jaar betaalde deze transfer zich uit tot een collectief success voor Schuim 6 door de felbegeerde cup met de kleine oren te winnen: de beker van het CDO.

Een jaar later, met een legendarische aanwinst in de persoon van Bart "Billy" Leenders, werd voor behoud van de titel gevochten bij De Valk in Haelen. In deze glorie periode van Schuim 6 werden er nog busreizen georganiseerd naar dergelijke wedstrijden. Onder een supportersschare dat met grote getale vanuit Helden was mee gereisd werd echter de finale verloren. Wel was dit DE gezelligste pot darts in de historie van Schuim 6. De Valk refereert nog vaak aan deze wedstrijd (overigens 1 van de weinige die ze van ons gewonnen hebben :D ) Bij Tinus wer het feestje vrolijk voortgezet waarna nog een van de leden van Schuim 6 "mit de nakende pens" in een heg belande...

Na deze onrustige en succesvolle tijd werd het rustig rondom Schuim 6. In het seizoen ’09 – ’10 werd de druk die het CDO met zich mee brengt te veel voor de senior onder Schuim 6. Tom “TOMmenog” Fleuren besloot om zijn pijlen aan de wilgen te hangen. Zijn vestlucht en gezelligheid wordt nog steeds gemist. Ondanks dat hij nog meerdere keren Schuim 6 heeft uitgeholpen wanneer deze met de weinig waren, zit een definitieve terugkeer er waarschijnlijk niet meer in…

Om dit verlies op te vangen in het navolgende seizoen werd Willem “Sjeks” Beeks opgeroepen. Na een aantal optredens in het seizoen ’10 – ’11 werd hij echter niet meer opgesteld. Beeks zal gemist worden om zijn kunsten om tegenstanders, ongewild, het bloed onder de nagels uit te halen door zich in het blikveld te vestigen tussen oche en bord. Iets wat nog steeds ontkent wordt door de heer Beeks zelf.

Dit seizoen bedankt Tommy “Tiesse” Thijssen zich voor Schuim 6. Deze tacticoloog onder ons word zeer gemist voor zijn kennis van tegenstanders. Wanneer Schuim 6 zich beriep op tactische beslissingen aangaande koppel samenstellingen, gooi volgordes, etc. werd gewend tot Tiesse’s onuitputtelijke team kennis. Toen Tiesse niet meer regelmatig bij het gooien aanwezig was, heeft Schuim 6 zich gewend tot een net zo betrouwbare bron: heden wordt er geloot voor dergelijke beslissingen :D

In het huidige seizoen werden twee nieuwe Schuim 6 vedettes weg gekaapt bij De Pool. Wanneer er gezegd wordt door bepaalde iemanden dat ze nooit meer zouden gooien in het CDO, alléén wanneer het in de kleuren van Schuim 6 zou zijn. Wie zijn wij dan om geen gehoor aan deze noodroep te geven. Kep “Tha King” werd daarom gevraagd om de rangen van Schuim 6 te betreden. Kep kwam en nam zijn maat Bas “Hus” Huskes mee.

Benieuwd naar de fratsen en taferelen die een wedstrijd van Schuim 6 vergezellen van de nodige dosis van dynamische attractie kunt u contact opnemen met de captain: Gustav. Schuim 6 laat zijn kunsten zien op donderdag avond bij Friends Durp.
updater

 
Teamprestaties
..
 
 
180 scores 2011/2012
The Dice 1x
 
 
Hoogste outshots 2011/2012
Dice: 103
Kep:100
 
 
 
M.V.P. Award tussenstand 2011/2012 (Most Valuable Player van Schuim Zes)
 
 
 The Teacher
 The Dice
 Gustav
 Billy
 Kep The King
 Hus
 Fish
 (Knoetsoer)
 
501
gewonnen gespeeld
1 2
0 0
1 2
1 1
2 2
1 1
1 1
0 1
   
Tac Tics
gewonnen gespeeld
2 2
0 0
4 4
2 2
2 2
2 2
2 2
2 2
   
Totaal gewonnen
 
0
0
0
0
0
0
0
0
 
180 scores
 
 
1
 
 
 
 
 
 
 
hoogste outshot
The Dice: 103 
Kep The King: 100 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Teamleden van Schuim Zes
 
naam: Dorus Beeks
bijnaam: The Dice
geboorte datum: 06-06-1984
specialiteit: Dobbelen
slechtste eigenschap: Hebiknie
Hyves : The-Dice
Facebook : Hebikauk
Favoriete website: Hebiknie
Opmerking : De dobbelstein valt neet ver van de beker
 
 
naam: Chris van Dijk
bijnaam: Fish
geboorte datum: 07-09-1984
specialiteit: Koppelpartijen
slechtste eigenschap: Slow starter
Hyves : www.hyves.nl
Facebook : Heb ich
Favoriete website: www.schuimdarts.nl
Opmerking : Maar, maar, maar ...
 
 
naam: Guus Jacobs
bijnaam: Gustav
geboorte datum: 10-08-1984
specialiteit: Euro's
slechtste eigenschap: Sjpreake ...
Hyves : Gebroek ik neet mier
Facebook : Dea wel
Favoriete website: www.dbltke.com
Opmerking : Kom heej man ...
 
 
naam: Nick Fleuren
bijnaam: The Teacher
geboorte datum: IV-II-MCMLXXXIV
specialiteit: Zeek zien mit de Schuimbassy
slechtste eigenschap: Beater zien noa de Schuimbassy
Hyves : Oets hei ich dea
Facebook : Dea heb ich nou
Favoriete website: www.utdupke.nl
Opmerking : Wat hebt gea tegen ambtenaren? Die doon toch niks!
 
 
naam: Kep Metsemakers
bijnaam: Kep The King
geboorte datum: 25-11-1977
specialiteit: Domme kal doon
slechtste eigenschap: Zaat domme kal doon
Hyves : is zo 2008
Facebook : Heb ich wel
Favoriete website: www.Bartess.nl
Opmerking : In principe heb ich altied geliek ...
   
 
 
naam: Bart Leenders
bijnaam: Billy
geboorte datum: 10-08-1983
specialiteit: Snacks eate!
slechtste eigenschap: Greeke
Hyves : \
Facebook : \
Favoriete website: www.nattenel.nl
Opmerking : Miene moat!
 
 
naam: Bas Huskes
bijnaam: Hus
geboorte datum: Lang geleeje
specialiteit: Der neet zien
slechtste eigenschap: Slechte uig
Hyves : huuhh?
Facebook : kinse det eate?
Favoriete website: www.canada-holidays.com
Opmerking : Joa, doot mich der mer eine!
 
 
   

apollo helden logo steeghs bestrating  logo general technical support logo tuin helden logo apendi mubilair logo lijssen administratie logo remmedia webontwerp logo
 
SCHUIMDARTS.NL & REMMEDIA.NL V 3.1 2011. Zie onze Privacy Policy